top of page

Volby na národní pozice 2022-2024!

Aktualizováno: 15. 10. 2022

Milí členové Psychočasu,

v termínu 17. 10. - 23. 10. 2022 se můžete hlásit do výběrového řízení na národní pozice Psychočasu, které jsou popsány níže.


Své kandidátní listiny (naleznete níže), motivační dopis a životopis, zasílejte, prosím, v uvedeném termínu na e-mail: tajemnik@psychocas.cz .


Každý kandidát může kandidovat až na 2 pozice. Na každou pozici bude Radou zvolen kandidát s nejvyšším počtem hlasů. Pokud tak nastane u obou pozic, na které se kandidát přihlásil, bude nominován na jím preferovanou. Vyhlášení výsledků proběhne na sociálních sítích a zde na webu v termínu 24. 10. 2022.


Pevně věříme, že Vámi zvolená pozice pro Vás bude přínosem nejen v budoucím profesním, ale i osobním životě a nabyté zkušenosti zhodnotíte i mimo náš spolek.


Tak neváhejte, podejte svou přihlášku ještě dnes a přidejte se do týmu Psychočasu! Předáme Vám know-how, budeme Vám oporou a společně tak spolek zase o kousek pozvedneme.


Otevřené pozice:

Pobočkový manažer pro pobočky: Olomouc & Praha - účastní se pravidelných schůzek s Radou, komunikuje s vedoucími kateder a koordinátory projektů, rezervuje prostory pro akce a kurzy. Má na starost nábor nových členů, organizaci pobočkových schůzí a celkově je zodpovědný za chod pobočky. Propojíte se s vedením vaší katedry a máte možnost vyzkoušet si vedení lidí.


Fundraiser - úkolem Fundraisera je sehnat finanční prostředky (sponzory a granty) a při těchto příležitostech reprezentovat asociaci. Od Fundraisera očekáváme zodpovědnost, aktivní přístup a příjemné vystupování. Praxe v oboru je výhodou. Jako Fundraiser získáte praxi do portfolia či životopisu a odměnou pro Fundraisera je 10 % ze získané částky! Jedná se tedy o jednu z mála placených pozic v asociaci Psychočas.



Manažer konference - připravuje studentskou konferenci pro 300-400 účastníků. Jeho práce začíná sestavením týmu, komunikuje s koordinátory týmů, Radou a manažery pobočky. Je zodpovědný za hladký a bezproblémový průběh konference. Získáte spousty kontaktů a velmi cenné zkušenosti, co všechno obnáší organizace takto obsáhlé akce.


Souběžně s výběrovým řízením na národní pozice probíhá výběrové řízení na pobočce v Praze, a to na pozici PR manažera.


PR manažer Praha - spravuje sociální sítě, přes které komunikuje se členy. Podílí se na plánování příspěvků, a to jak na celostátním, tak na pobočkovém Instagramu. Hlavním úkolem je propagace Psychočasu, nejen na dané pobočce. Vyzkoušíte si spravování sítí pro asociaci, budete se podílet na kreativním tvoření a komunikovat s ostatními PR manažery poboček.



Kandidátům přejeme hodně štěstí ve výběrovém řízení!


Kandidatni_listina_rijen2022
.docx
Download DOCX • 362KB

85 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Opakované volby na tajemníka proběhnou on-line!

Čekají nás online Opakované volby na pozici Tajemníka, ty proběhnou v rámci Členského shromáždění v neděli 14.4.2024 v 18:30 přes platformu Discord. Účast na shromáždění je povinná a tentokrát z organ

bottom of page