top of page

Jak jsme se naučili trénovat, aneb Letní trenérská škola 2023

Již tradiční akce Letní trenérská škola proběhla letos ve Sporthotelu Barborka v Hluboké n./Vlt. Společně jsme se zde naučili, jak vést tréninky a zdokonalili své soft skills.

Letní trenérská škola (LTŠ) je každoroční událostí, na které se sejde vždy 10 účastníků, kteří se, pod vedením lektorů z našeho Trenérského centra, učí jak vést tréninky, chcete - li workshopy.

 

Letos jsme se sešli doslova z celé ČR ve Sporthotelu Barborka v Hluboké n./Vlt. a užili si společně týdenní výcvik zaměřený nejen na kompetence lektora, jako je facilitace diskuze, tak i na správnou tvorbu workshopů tak, aby si skupina udržela správnou flow. Vzdělávali jsme se i v soft skills - naučili jsme se asertivním technikám komunikace, empatii, či správnému vedení skupiny, nebo-li leadershipu. Nechyběli ani tréninky zaměřené na to, jak zatočit s prokrastinací nebo jak o sebe pečovat - duševně i fyzicky v rámci workshopu na téma psychohygieny. To nás naučili čerství absolventi LTŠ.

Být trenérem má jenom plusy! Můžeš vést workshopy defacto na jakékoliv téma si zvolíte, navíc to nikdy není nuda - workshop se vytváří vždy na míru skupině, pro kterou je určen! Navíc po absolvování trenérské školy máš možnost se zlepšovat a zdokonalovat své trenérské dovednosti pod vedením zkušeného mentora přímo z Trenérského centra, který Ti je oporou. Po splnění praxí se z Tebe stane už certifikovaný PsychTrenér a otevřou se Ti mnohé možnosti - jak na poli pracovního uplatnění, tak z hlediska praxí do školy!

 

Líbí se Ti, co tě LTŠ může naučit? Máš možnost se příště stát její součástí i Ty! Proto nepromarni příští rok možnost se zapojit a jet s námi v létě 2024 na týdenní výcvik!



Už teď se na Tebe těšíme!


Tým Trenérského centra


66 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Opakované volby na tajemníka proběhnou on-line!

Čekají nás online Opakované volby na pozici Tajemníka, ty proběhnou v rámci Členského shromáždění v neděli 14.4.2024 v 18:30 přes platformu Discord. Účast na shromáždění je povinná a tentokrát z organ

bottom of page