top of page
  • admin

Přidejte se k nám!

Zdravíme všechny příznivce psychologie!

Jak jistě víte, Psychočas byl založen velice nedávno, ale už teď má nemalý cíl – chce růst a zlepšovat se. Jenže to nedokáže bez vás.

Přidejte se k nám a mějte možnost organizovat akce, podílet se na tvorbě projektů, nebo realizovat své originální nápady. Máte možnost naučit se pracovat v týmu, získat cenné zkušenosti a třeba i potvrzení o spolupráci k přijímacím zkouškám!


Nebo byste raději byli členem, ale do chodu spolku se zapojovat nechcete? Na tom není nic špatného a my Vás moc rádi Vás uvítáme. Nabídneme Vám slevy a zvýhodněné vstupy na akce Psychočasu, slevu na akreditovaný Kurz krizové intervence, slevu na vstup každoroční Konference. A co hlavně? Možnost být v centru dění!


Psychočas je hlavně studentský spolek, jehož cílem je zajistit bezpečné prostředí pro studenty psychologie, kteří chtějí získat zkušenosti a znalosti nad rámec výuky. Tohle ale dokáže jen díky Vám – členům. Bez Vás bude jeho existence jen poloviční.

Členství činí 150,- Kč na jeden akademický rok. V aktuálním akademickém roce, tedy 2019/2020 je členský poplatek spojen s tím za rok 2020/2021. Tedy když se teď přihlásíte je členství platné do srpna 2021!

162 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Opakované volby na tajemníka proběhnou on-line!

Čekají nás online Opakované volby na pozici Tajemníka, ty proběhnou v rámci Členského shromáždění v neděli 14.4.2024 v 18:30 přes platformu Discord. Účast na shromáždění je povinná a tentokrát z organ

bottom of page