top of page

Mimořádné volby - PR manažer

Milí členové, hledáme nové posily do týmu na pozici PR manažera. Obsadit tuto pozici můžete

právě Vy!


Informace k pozici PR manažera

 

PR manažer je zodpovědný za správu sociálních sítí – Facebook, Instagram, web, dále vede a koordinuje PR tým. PR manažer zodpovídá za prezentaci asociace Psychočas, aktivně a pohotově komunikuje s předsednictvem i jinými členy asociace.

Proč se stát PR manažerem?

Vaše práce bude vidět! Můžete naplno projevit svou kreativitu a ověřit své manažerské dovednosti při vedení týmu. Získáte cenné zkušenosti do svého životopisu či portfolia a podpoříte osvětovou činnost. PR tým totiž kromě akcí a projektů asociace sdílí také příspěvky s různou psychologickou tematikou. PR manažer může také využívat slevy na akce pořádané Psychočasem a účastnit se školení, díky kterým se bude moct dále rozvíjet.

Jak se stát PR manažerem?

PR manažer bude volen z řad všech členů asociace Psychočas – aktivních i pasivních. Pokud máte o tuto pozici zájem, zašlete prosím do 2.11.2020 do 23:59 svůj životopis a motivační dopis na e-mailovou adresu tajemnik@psychocas.cz. Vámi zaslané materiály budou zveřejněny na sociálních sítích a webu asociace, aby si aktivní členové mohli všechny kandidáty prohlédnout a zvolit nového PR manažera.



Další informace:


Samotné volby se uskuteční v termínu 7.11.-10.11.2020 a proběhnou online formou. Bližší informace budou upřesněny.

Dále tímto připomínám, že aktivní členové mají při volbách PR manažera volební povinnost a prosím je, aby se voleb zúčastnili a pomohli nám tuto pozici obsadit.

Případné dotazy prosím směřujte na tuto e-mailovou adresu: tajemnik@psychocas.cz.



Budeme se těšit na všechny zájemce a voliče!

45 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Opakované volby na tajemníka proběhnou on-line!

Čekají nás online Opakované volby na pozici Tajemníka, ty proběhnou v rámci Členského shromáždění v neděli 14.4.2024 v 18:30 přes platformu Discord. Účast na shromáždění je povinná a tentokrát z organ

bottom of page